MARDİN / KIZILTEPE - Yenikent İlkokulu

23 NİSAN COŞKUSU

Ulusal Egemenliğimizin 104. yılı okulumuzda ve Kızıltepe Gençlik Spor Merkezi kapalı spor salonunda büyük bir heyecan ve coşkuyla kutlandı. Öğrenci ve velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından çeşitli, gösteriler yapıldı  ve eğlenceli oyunlar oynandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programına yoğun hazırlık yapan tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve bu özel günde etkinliğimize katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü Etkinliği

Otizm Eksiklik Değil Farklılıktır.♥️

Özel eğitim sınıfımızda ki öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı patlamış mısırları çocuklarımıza dağıtıp, öğrencilerimize otizm hakkında bilgilendirme yaptık.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü ‘nün 109.yıldönümü vesilesiyle öğrencilerimizin hazırladığı programla anıldı

"Dürüstlük Manavı" etkinliğini

Değerler eğitimi kapsamında "Dürüstlük Manavı" etkinliğini gerçekleştirdik. Kasiyer olmadan aldığın kadarını öde.

Okulumuzun Hazırladığı Ramazan İmsakiyesi

Kas

Okulumuzun logosu ;Kitaptan bilgiye ulaşan kuşun sergilediği bilgeliği ve özgürlüğü temsil etmektedir.